Englishnederlands

André Vas - Satsang agenda

website: Vedanta.nl/teachers/

datum   locatie tijd informatie
16 - 20 januari 2024 André Vas  Thonse, Karnataka, India Vedanta Retraite website

 

André Vas is een Vedanta leraar uit Australië die deze winter naar India komt. André geeft Vedanta door in de lijn van James Swartz en Swami Dayananda. 
De retraite van 5 dagen is in een klein Ayurvedisch centrum aan de westkust van Zuid-India, een plek waar bijna geen toeristen komen en die heel mooi gelegen is aan een lagune en schone en stille stranden.
Voorafgaand aan de retraite met André is er een soortgelijke retraite met Neema Majmudar, ook een leerling van Swami Dayananda. Je kunt beide retraites volgen of één ervan.

De kosten zijn heel laag, de registratiekosten zijn resp. €75 en €40. Daarnaast is het gebruikelijk in de Vedantatraditie dat je de leraar een donatie geeft, voor Neema wordt €190 geadviseerd en voor André is elk bedrag goed.
De verblijfskosten, all-in, zijn ongeveer €150 per week. Met een eigen kamer, gezond eten en medische begeleiding door een ayurvedische arts. Daarnaast kan je voor zeer weinig geld verschillende soorten massages krijgen of andere behandelingen. 
Een ideale plek om te ontstressen, je heel gezond te voelen en van de oude wijsheid van India te genieten. 
We kunnen het niet garanderen, maar de kans bestaat dat je verlicht weer naar huis gaat! En in ieder geval met meer inzicht waarom je nog niet verlicht bent!

Voor meer informatie, zie www.vedanta.nl

andre-vas.jpg