Englishnederlands

Ander nieuws

 

 

Ashram Curacao Ashram CuracaoAshram Curacao

Gelegen in Fuik aan de voet van een prachtige heuvel met uitzicht over de Caribische
zee en de indrukwekkende Tafelberg, ligt Ashram Curacao. De ashram is een oase van rust en natuur en is de ideale plek om tot rust te komen. Ashram Curacao is eenspiritueel retreat waar iedereen met een behoefte aan spirituele verdieping terecht kan.
De Ashram is gebaseerd op Advaita Vedanta en Zen. Beide zijn tradities waar het zelfonderzoek 'wat ben ik werkelijk', centraal staat.
Door mindful werk op het terrein met een paar food forests, trachten we te eten van eigen land. Aangevuld met meditaties en dagelijkse satsangs, wordt er op verschillende manieren gewerkt aan een groter bewustzijn over wie je werkelijk bent.
Combineer je vakantie met een bezoek aan de Ashram of boek voor een week of langer om beter begrip te creëeren over je ware natuur.
Oproep: We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor minimaal 3 maanden willen werken op de Ashram tegen kost en inwoning.Voor verdere details kun je contact opnemen via whatsapp +5999 5133428 of stuur eenmailtje naar ashramcuracao@gmail.com
Voor meer informatie over de ashram kun je terecht op ashramcuracao.com
Warme groet,
Dolph van Stapele & Nephtalie Deme

 
Vasten Wandel Kuren

kuren vasten wandelen De vastenwandelkuren worden georganiseerd door ‘'KOLIBRIE'‘, dit is een centrum voor holistische geneeswijzen.

Vasten wandel kurenHet allerbelangrijkste is dat ik een zeer ruime ervaring heb in het vasten, (vanaf 1985) zowel persoonlijk als in het begeleiden van groepen. Ik kan dus zeggen, dat jullie een zeer ervaren en deskundige begeleiding gedurende de kuur hebben. Daarnaast heb ik altijd ervaren en zeer enthousiaste assistentes. Samen zorgen wij ervoor dat we jullie met raad en daad de hele week bijstaan en er alles aan zullen doen om de week zo fijn mogelijk te laten zijn, met ook erg veel genieten.
Silaska Paalman

Zie www.kolibrievasten.nl of mail sibmpaalman@gmail.com

 
Sacha retreat center ‘Trimurti’

Naropa heeft een prachtig centrum geopend in een beschermd natuurgebied in Tsjechië.
De omgeving is prachtig en vooral stil. De lucht is zuiver en de tijd staat stil.
Op loopafstand is een zwemmeer. Dit voormalige hotel zijn we momenteel aan het renoveren.
Naropa heeft zojuist een eerste stilteretraite gehouden en zal hier veelvuldig stilte en satsang retraites geven. Inmiddels zijn de winterweken volgeboekt maar je kunt je aanmelden voor andere programma’s. In maart geeft Naropa satsang over Lau Tzu en organiseert een 10-daagse stilte retraite begin juni. Tijdens de zomer geeft Naropa 5 weken satsang. Het is ook mogelijk dit centrum af te huren voor groepen. In de winter is er plek voor 70 mensen en in de zomer voor 120. Het huis en de satsang hal liggen in het bos. We hebben 20 zomerhuisjes en kampeerplaatsen. Je kunt hier ook komen voor individuele retraites.
Voor meer info en boekingen: www.trimurti.cz en www.naropa.eu
Adres Sacha retreat center Trimurti, Lisek 11, 59 301 Tsjechie
Tel: 00420734225558

Tekeningen gemaakt tijdens satsang door Inge Burgers
Liefde Houdt van Iedereen - video Mooji

Deze Liefde Houdt van Iedereen is een prachtige video waarin Mooji een universeel gebed van liefde en vrede aanbiedt aan alle mensen van over de hele wereld.

Deze video kwam tot stand na het zien van de Pujas voor vrede, een wereldwijd samenkomen rondom een heilig vuur op oudejaarsavond in gebed en meditatie. Hoewel het een tijdloze boodschap is voor vrede op aarde en liefde voor elkaar. Het heeft al zoveel mensen overal op de wereld geraakt dat we het gevoel hadden het te delen met iedereen die nog niet de gelegenheid heeft gehad om het te bekijken.

‘’Deze liefde houdt van iedereen. Het maakt geen onderscheid.
Die liefde brengt grote verandering teweeg in mensen
en daarmee ontstaat grote verandering in de wereld.’’
~ Mooji

Deze video kan bekeken worden op YouTube 

Meer informatie over Pujas en vrede vind je hier: www.pujasforpeace.org

Video satsang met Gangaji and Eli in Almelo

Elke laatste dinsdag van de maand: 19.45 uur tot 21.30 uur.
Opgave van tevoren wordt op prijs gesteld: A. Kamphuis, Vissedijk 32, 7602 CR Almelo.
Tel. nr 0546-867594.

welcome.jpg