Englishnederlands

Prajnaparamita - Satsang agenda

website: www.prajnaparamita.nl

datum locatie tijd informatie
02 mei Online satsang via Zoom  20.00-21.30  info en aanmelden
09 mei Online satsang via Zoom  20.00-21.30  info en aanmelden
16 mei Online satsang via Zoom  20.00-21.30  info en aanmelden
23 mei Online satsang via Zoom  20.00-21.30  info en aanmelden
30 mei Online satsang via Zoom  20.00-21.30  info en aanmelden
20 juni Baarn
Baarnse IJsbaan
De Geerenweg 16
 20.00-22.00  info
25 juni Amersfoort
Het Groene Huis
Schothorsterlaan 21
 10.00-17.00 Satsang dag info en aanmelden
27 juni Baarn
Baarnse IJsbaan
De Geerenweg 16
 20.00-22.00  info
10-17 juli France
La Roseraie de Sacha
Guru purnima info


Online zoom
op maandagavond 20:00-21:30
2, 9, 16, 23, 30 mei
Info: Online satsang - Prajnaparamita

Satsangdag Zaterdag 25 juni in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort

maandagavond 20 en 27 juni
Baarnse IJsbaan, De Geerenweg 16, Baarn
Info: https://www.prajnaparamita.nl/satsang-in-nederland/

 


Nederlands spiritueel zwaargewicht treedt naar buiten met eerste boek.

OntwaakPrajnaparamita is een spirituele gids voor wie vrij, licht en sprankelend wil leven. Na twintig jaar haar wijsheid wereldwijd in inspirerende bijeenkomsten gedeeld te hebben, is nu haar eerste boek voor een breed Nederlands publiek verschenen. ONTWAAK bevat indringende gesprekken over vragen als: wat is werkelijk geluk, wat is vrijheid, wie ben ik eigenlijk?

Je hoeft niets los te laten. Zie dat je nergens aan vast zit.
Vurig, radicaal en vol mededogen zijn de wijze woorden in ONTWAAK. Ze reflecteren de verschillende tradities die Prajnaparamita als leraar in zich verenigt: het radicale non-dualisme van Nisargadatta en Alexander Smit, de vurige en mystieke Sacha-traditie van Hans Raj Maharajji en ShantiMayi, en de aandacht voor compassie vanuit Boeddhistische tradities. ONTWAAK is een indrukwekkend boek voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. De expressie van Prajnaparamita is universeel, zonder dogma’s of geloofsovertuigingen, met een openheid naar alle religies en denkbeelden. Prajnaparamita moedigt aan tot natuurlijk, vrij en licht leven, verlost van ballast.

Wat wil je? Wat wil je werkelijk?
Moeder van twee kinderen én spiritueel leraar: Prajnaparamita’s leven zelf laat zien dat ware vrijheid voor iedereen toegankelijk is. Op zoek naar onvoorwaardelijk geluk zocht ze antwoorden in psychologie, religie en filosofie, totdat ze haar eerste spirituele leraar ontmoette. Jarenlang combineerde ze de zorg voor haar kinderen met onderricht van verschillende leraren, op weg naar bevrijding. Twintig jaar geleden kreeg Prajnaparamita hetgeen perfectie van wijsheid betekent - van haar leraren de opdracht om een licht in de wereld te zijn voor andere zoekers. Sindsdien stelt ze haar leven beschikbaar om ieder die naar bevrijding verlangt te inspireren. Honderden mensen ontmoeten haar tijdens bijeenkomsten in Nederland en in Frankrijk. In Frankrijk heeft zij een retraitecentrum en organiseert ze wekelijkse retraites waar naast het spiritueel onderricht en meditatie ook aandacht is voor ‘natuurlijk leven’. Hierbij spelen bijvoorbeeld perma-cultuur, (h)eerlijk eten, yoga, kunst en muziek een belangrijke rol.

Ontmoetingen van hart tot hart
Speciaal ter ere van de publicatie van ONTWAAK is Prajnaparamita in 2017 op verschillende plekken in Nederland te ontmoeten. Boekwinkels, spirituele centra en yoga studio’s die affiniteit hebben met het boek, organiseren gesprekken met Prajnaparamita over liefde, vrede, waarheid en vrijheid. Voor ieder die zich wil bevrijden van het juk van stress, zorgen, eenzaamheid of angst.

ONTWAAK | Prajnaparamita |168 pagina’s | Paperback | € 24,95 | Dharma Chakra Publications | ISBN 978-90-825842-0-2 | te bestellen via het Centraal Boekhuis

Interview door Patrick Kicken

prajnaparamita.jpg