Englishnederlands

Satsang Joanika Ring

website: www.joanika.nl

<< vorige pagina | << previous page

datumlocatieTijdInformatie
vrijdag 20 decemberOverlangel
(bij Ravenstein)
Maasdijk 4
20:00 - 22:00website
zaterdag 21 decemberOverlangel
(bij Ravenstein)
Maasdijk 4
10:00-12:00 / 16:00-18:00 / 20:00-22:00website
zondag 22 decemberOverlangel
(bij Ravenstein)
Maasdijk 4
10:00-12:00 / 16:00-18:00 / 20:00-22:00website

Satsang op vrijdagavond (maandelijks)
Op deze maandelijkse satsang-avond is er satsang met Joanika van 20:00 tot 22:00 uur. Mits tijdig aangemeld – in verband met de boodschappen – zijn deelnemers van harte welkom om vooraf met- en bij ons te eten. Ook is het mogelijk aansluitend tegen sterk gereduceerd tarief te overnachten in de B&B van Joanika. Meer informatie en/of aanmelden: https://joanika.nl/satsang-met-joanika-op-vrijdagavond/

vrijdag 20 december 2019 20:00 - 22:00


Satsangdag zaterdag (maandelijks)

Op deze satsang zaterdag is er drie maal Satsang met Joanika op één dag. Gedeeltelijke en/of gecombineerde deelname is mogelijk. Mits tijdig aangemeld – in verband met de boodschappen – zijn deelnemers ook van harte welkom om vooraf met- en bij ons te eten. Tevens is het mogelijk tegen sterk gereduceerd tarief te overnachten in de B&B van Joanika.Voor meer informatie en/of aanmelden: https://joanika.nl/satsang-zaterdag-met-joanika-in-overlangel/

  • zaterdag 21 december 10:00 - 12:00 / 16:00 - 18:00 / 20:00 - 22:00


Satsang zondag (maandelijks)

Op deze satsang zaterdag is er drie maal Satsang met Joanika op één dag. Gedeeltelijke en/of gecombineerde deelname is mogelijk. Mits tijdig aangemeld – in verband met de boodschappen – zijn deelnemers ook van harte welkom om vooraf met- en bij ons te eten. Tevens is het mogelijk tegen sterk gereduceerd tarief te overnachten in de B&B van Joanika.Voor meer informatie en/of aanmelden: https://joanika.nl/satsang-zondag/

  • zondag 22 december 10:00 - 12:00 / 16:00 - 18:00 / 20:00 - 22:00

 

Individuele gesprekken / Privé satsang

Het is mogelijk om privé Satsang te krijgen bij Joanika thuis. De kosten daarvoor bedragen per 1 augustus 2016 € 85,- per uur.

Om een afspraak te maken kun je bellen naar 06 – 520 456 95 of een bericht  sturen Via het contactformulier. Mocht je alleen in de avond of in het weekend gelegenheid hebben om te komen, dan kan dat in overleg.

Telefonische satsang

Mocht je liever per telefoon een privé sessie doen met Joanika, dan kan dat ook. Onderstaand staat beschreven hoe dat in z’n werk gaat. Ook hier geldt dat dit ook in de avond of in het weekend kan.

 


Bewustzijn..Zoek je iets?Joanika Ring is auteur van onder andere het opmerkelijke boek met de titel Bewustzijn. “Zoek je iets”.
Aan de hand van haar persoonlijk en indringend verhaal (autobiografisch verslag),
doet zich al lezend de gelegenheid voor antwoorden te vinden op vragen die ons allen aangaan.
Vaak is er herkenning en bevestiging van dát waar je zelf nog geen woorden voor hebt gehad.
Het boek is onconventioneel en authentiek. Een intrigerende en onthullende reis terug naar de oorsprong van dat wat je bent. Bewustzijn.
Joanika neemt je in dit boek mee van het prille begin van de kindertijd tot aan de zelfrealisatie waar angst en verlangen ondenkbaar zijn.


Sinds kort is er van dit boek nog een andere versie verschenen waarbij je als lezer dit keer direct wordt aangesproken zonder poespas.
Dit boek is zowel in het Nederlands als in het Engels te bestellen per mail via anne@joanika.nl

Bewustzijn, zoek je iets? €29.95 (autobiografisch)
Bewustzijn, zoek jij ook iets? €25.00 (directe benadering)
Consciousness, are you looking for something too? €25.00

Joanika Ring (1946) is bekend als een veelzijdig kunstenaar. Het beeldhouwen en schilderen is echter de laatste jaren meer en meer naar de achtergrond verschoven.
Door een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar leven, begon in de jaren “90 een intens zoeken naar antwoorden op fundamentele levensvragen.
In haar woorden omschrijft ze Advaita Vedanta als de wetenschap die je bevrijden kan van het geloof in de persoon waardoor alle denkbare problemen oplossen.
Ze maakte al heel vroeg kennis met Advaita Vedanta maar ontmoette pas in 1995 haar enige en laatste leermeester Alexander Smit.

Sinds Maart 2003 zijn er op aanvraag in diverse plaatsen in het land en wekelijks in haar woonplaats gesprekken over de mogelijkheid van zelfrealisatie.
Deelnemers aan de gesprekken wordt daarmee de gelegenheid geboden vragen te stellen en daarmee een dialoog over non-dualiteit op gang te brengen.

Het gaat erom dat de handvatten die worden aangereikt net zoals bij een wetenschappelijk onderzoek, worden geverifieerd.

Alleen aan de hand van een eigen ervaring kan de ontdekking worden gedaan of “het” klopt. Anders blijft het bij “het geloven” van weer een ander mooi verhaal. En blijven de kansen liggen.

Interview door Patrick Kicken